SARK offline

Discussion in 'Internet' started by poiromaniax, 28 Jan 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. poiromaniax

    poiromaniax MASA Contributor

    Joined:
    12 Aug 2008
    Posts:
    1,781
    Likes Received:
    14
    Location:
    Norwood, JHB
    Hey guys,

    is it just me or has SARK gone offline?

    I keep getting a page unavailable message!

    anybody else having issues?

    Thanks
     
  2. AdS Guest




    to hide all adverts.
  3. durleo

    durleo

    Joined:
    27 Jul 2009
    Posts:
    1,356
    Likes Received:
    15
    Location:
    durban
    Same with me - dunno why - maybe they havin problems with hosting
     
  4. seank

    seank

    Joined:
    24 May 2007
    Posts:
    11,984
    Likes Received:
    119
    Location:
    North of Durban and South of Mozambique
    Nope, SARK is still online. Been on it since last night.
     
  5. durleo

    durleo

    Joined:
    27 Jul 2009
    Posts:
    1,356
    Likes Received:
    15
    Location:
    durban
    It is back now - but i think a few guys where having problems - maybe it was the internet providers - Im with iburst and on SARK was unavailable
     
  6. Rory

    Rory Admin MASA Contributor

    Joined:
    5 May 2007
    Posts:
    4,850
    Likes Received:
    34
    Location:
    JHB
    :nono:
    :ban:






























    :p
     
  7. poiromaniax

    poiromaniax Thread Starter MASA Contributor

    Joined:
    12 Aug 2008
    Posts:
    1,781
    Likes Received:
    14
    Location:
    Norwood, JHB
    Its still down for me :(

    Thanks for checking guys!
     
  8. seank

    seank

    Joined:
    24 May 2007
    Posts:
    11,984
    Likes Received:
    119
    Location:
    North of Durban and South of Mozambique
    Hey,I'm selling a chiller, need to check it out
     
  9. Suhayl

    Suhayl

    Joined:
    24 Sep 2007
    Posts:
    1,230
    Likes Received:
    18
    Im also trying since yeasterday afternoon. Can Sark fix the problem please.
     
  10. sweetnsour

    sweetnsour

    Joined:
    15 Jul 2009
    Posts:
    1,728
    Likes Received:
    8
    Location:
    JHB East Rand
  11. lanzo

    lanzo Sponsor

    Joined:
    10 Sep 2007
    Posts:
    9,396
    Likes Received:
    26
    Location:
    Centurion
    :lol::lol::lol:
     
  12. viper357

    viper357 Admin MASA Contributor

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    27,986
    Likes Received:
    780
    :nono: Please refrain from any SARK vs MASA discussions.
     
  13. Slummies

    Slummies

    Joined:
    3 Sep 2009
    Posts:
    1,316
    Likes Received:
    4
    yeah cant get on SARK... flip
     
  14. viper357

    viper357 Admin MASA Contributor

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    27,986
    Likes Received:
    780
    :nono: And none of that either.
     
  15. jacquesb

    jacquesb Retired Moderator

    Joined:
    29 May 2007
    Posts:
    17,868
    Likes Received:
    69
    Location:
    Cape Town
    I deleted my post, Viper...... Sorry.
     
  16. Quintus

    Quintus the irish aXeman

    Joined:
    11 Jan 2010
    Posts:
    389
    Likes Received:
    11
    Location:
    Vereeniging AH
    i just checked, its still down
     
  17. Slummies

    Slummies

    Joined:
    3 Sep 2009
    Posts:
    1,316
    Likes Received:
    4
    Just spoke to Phat. he said that telKAK is blocking all other telkcom users. you got to get them to reset your ip.

    how u do that. dont ask me
     
  18. Quintus

    Quintus the irish aXeman

    Joined:
    11 Jan 2010
    Posts:
    389
    Likes Received:
    11
    Location:
    Vereeniging AH
    huh???
     
  19. Monti

    Monti

    Joined:
    22 Sep 2008
    Posts:
    811
    Likes Received:
    38
    Location:
    Durban
    [JB] PLEASE REFRAIN FROM GOING OFF TOPIC

    Anyway, apparently an email will be sent from the sark admin will be sending an email to its members regarding the situation
     
    Last edited by a moderator: 29 Jan 2010
  20. poiromaniax

    poiromaniax Thread Starter MASA Contributor

    Joined:
    12 Aug 2008
    Posts:
    1,781
    Likes Received:
    14
    Location:
    Norwood, JHB
    i tried refreshing my own using ipconfig in command prompt

    Doesnt work.

    Dont all ISP's go through Telkom (except neotel)?
     
  21. poiromaniax

    poiromaniax Thread Starter MASA Contributor

    Joined:
    12 Aug 2008
    Posts:
    1,781
    Likes Received:
    14
    Location:
    Norwood, JHB
    edit
     
    Last edited: 29 Jan 2010
Recent Posts

Loading...
Similar Threads - SARK offline Forum Date
Offline Dorry Pets 14 May 2011
DP CT Offline Dorry Pets Cape Town 8 Jun 2010
Dorry Pets Offline Dorry Pets Pretoria 4 Mar 2010
Dorry offline for the day...sorry Dorry Pets Pretoria 19 Nov 2009
Sump Offline - How Long? General Discussions and Advice 21 Mar 2008
Thread Status:
Not open for further replies.