Ro unit

Discussion in 'Beginner Discussions' started by Xander, 12 Feb 2016.

  1. Xander

    Xander

    Joined:
    3 Nov 2015
    Posts:
    63
    Likes Received:
    7
    Location:
    Sunwardpark
    I am not sure if i am posting this in the right place .
    But i have a Ro unit and was wondering if i will be able to add the di part to it or do i need to buy a whole ro/di unit
     
  2. AdS Guest




    to hide all adverts.
  3. BarryRoux

    BarryRoux

    Joined:
    28 Apr 2015
    Posts:
    340
    Likes Received:
    23
    Location:
    East Rand
    I have some resin for you just remind me this afternoon
     
  4. Toolboysa

    Toolboysa Moderator

    Joined:
    30 Nov 2010
    Posts:
    2,260
    Likes Received:
    136
    Location:
    Wilgeheuwel
    You just need to find the housing for the di resin. You get clips that clip onto your membrane housing then you just need abit of pipe and you just add it on after your membrane
     
Recent Posts

Loading...
Similar Threads - unit Forum Date
LED units designed to fail? Lighting Yesterday at 07:07
[wtd] 8 x 80w ATI t5 unit Wanted Yesterday at 05:53
[wtd] Wanted 2 x 54 w T5 units Wanted Thursday at 12:42
[wtd] RO unit wanted Wanted 26 Nov 2016
[wtd] Broken or unused led unit Wanted 21 Nov 2016
[wtd] R.O. Unit Wanted 29 Oct 2016
[wtd] ATI 6 or 8 bulb 39w unit Wanted 17 Oct 2016