Message Display

Discussion in 'Forum Suggestions and Feedback' started by Geordie, 8 Aug 2007.

  1. Geordie

    Geordie

    Joined:
    6 May 2007
    Posts:
    494
    Likes Received:
    2
    Location:
    Inverness Scotland
    Sorry guys here I go again........

    I have noticed since last night that I have to jump between Display modes to get the latest messages.

    If I open a thread and have it on Linear it may not show latest posts until I put it in Hybrid and also the other way around.

    I've tried shutting Internet down and also refreshing but no joy,

    Is it me or is there anyone else having the same display prob's.


    Cheers Guys.
     
  2. AdS Guest




    to hide all adverts.
  3. viper357

    viper357 Admin MASA Contributor

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    27,982
    Likes Received:
    776
    Your wrasse got pains again?
     
  4. Rory

    Rory Admin MASA Contributor

    Joined:
    5 May 2007
    Posts:
    4,850
    Likes Received:
    34
    Location:
    JHB
    It's just you... Try holding shift while you press refresh (or Shift+F5). Other than that try adding an & onto the end of the url after the thread number.
     
  5. Geordie

    Geordie Thread Starter

    Joined:
    6 May 2007
    Posts:
    494
    Likes Received:
    2
    Location:
    Inverness Scotland
    lol viper..
     
  6. Geordie

    Geordie Thread Starter

    Joined:
    6 May 2007
    Posts:
    494
    Likes Received:
    2
    Location:
    Inverness Scotland
    Cheers Rory, I'll give it a go
     
  7. Galibore

    Galibore Retired Moderator

    Joined:
    6 May 2007
    Posts:
    2,829
    Likes Received:
    19
    Location:
    Germiston
    What browser you using Geordie? I suspect it may be a caching issue on your browser.
     
  8. Geordie

    Geordie Thread Starter

    Joined:
    6 May 2007
    Posts:
    494
    Likes Received:
    2
    Location:
    Inverness Scotland
    It's google.............. and it's still doing it
     
  9. Mekaeel

    Mekaeel Moderator MASA Contributor

    Joined:
    8 May 2007
    Posts:
    24,229
    Likes Received:
    127
    Location:
    Point Waterfront Durban
    and viper better not blame it on internet explorer :014:
     
  10. Geordie

    Geordie Thread Starter

    Joined:
    6 May 2007
    Posts:
    494
    Likes Received:
    2
    Location:
    Inverness Scotland
    Cheers for that,
    Re-did my settings and all seems well again
    Thanks again
     
Recent Posts

Loading...
Similar Threads - Message Display Forum Date
Error for messages Forum Suggestions and Feedback 3 Jun 2016
A courtesy message from Reef Aquatics to Masa Members ! Reef Aquatics 28 Jul 2015
a Message to all ... Aquaria 1 Jan 2015
A special message to all.. Aquaria 25 Dec 2014
Just a quick message to let you know that we are open tomorrow from 09h00 till 1... Dorry Pets Pretoria 20 Mar 2014
Special message to all Aquaria 24 Dec 2013
What is "Visitor's messages" (and how is it different from My Inbox) General Discussions and Advice 28 Jul 2013