Issue with links

Discussion in 'Forum Suggestions and Feedback' started by r0ckf1re, 30 Nov 2015.

  1. r0ckf1re

    r0ckf1re

    Joined:
    23 Feb 2015
    Posts:
    1,997
    Likes Received:
    338
    Location:
    Sandton
    Anyone else having issues while trying to browse on chrome or IE.

    When I click on a thread, I get directed to the incorrect thread.

    Eg: I click on link of bryans marine fish shipemnt for 2015 and i am directed to a thread of someone selling pulsing xenias. This is on chrome.

    IE does not display any posts.
     
    Last edited: 30 Nov 2015
  2. AdS Guest




    to hide all adverts.
  3. Willie85

    Willie85

    Joined:
    13 Jul 2015
    Posts:
    291
    Likes Received:
    27
    Location:
    Pretoria
    I'm on chrome with no problems :thumbup1:
     
    r0ckf1re likes this.
  4. RiaanP

    RiaanP Moderator

    Joined:
    11 Aug 2008
    Posts:
    23,163
    Likes Received:
    1,231
    Location:
    Centurion
  5. viper357

    viper357 Admin MASA Contributor

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    27,988
    Likes Received:
    781
    Yes Boss, I'm on it Boss.
     
  6. viper357

    viper357 Admin MASA Contributor

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    27,988
    Likes Received:
    781
    Working fine for me on both browsers, maybe press CTRL and F5 together to refresh your cache?
     
    r0ckf1re likes this.
  7. MistaOrange

    MistaOrange

    Joined:
    20 Jan 2010
    Posts:
    7,756
    Likes Received:
    94
    Location:
    Somewhere in Cape Town
    Anyone receiving email notifications? Haven't received any since the change
     
  8. r0ckf1re

    r0ckf1re Thread Starter

    Joined:
    23 Feb 2015
    Posts:
    1,997
    Likes Received:
    338
    Location:
    Sandton
    Email notifications working
     
    Willie85 likes this.
  9. Juan27

    Juan27

    Joined:
    18 Jul 2009
    Posts:
    510
    Likes Received:
    83
    Location:
    Westrand
    I think the problem you having is user error
     
  10. r0ckf1re

    r0ckf1re Thread Starter

    Joined:
    23 Feb 2015
    Posts:
    1,997
    Likes Received:
    338
    Location:
    Sandton
    viper357 likes this.
Recent Posts

Loading...
Similar Threads - Issue links Forum Date
Unknown Zoa issue Soft Corals 7 May 2016
Jebao wavemake issues Pumps and Waterflow 23 Jan 2016
Hanna Alk checker users - Theres an issue with reagents Water Parameters and Additives 7 Jan 2016
Zetlight electrical current issue Lighting 4 Dec 2015
Uploading issues Forum Suggestions and Feedback 3 Dec 2015
Refractormeter Issues Water Parameters and Additives 16 Oct 2015
Chiller issue General Discussions and Advice 5 Oct 2015