Internet problems

Shaun

Retired Moderator
Joined
29 Aug 2007
Posts
5,274
Reaction score
15
Location
KZN
Looks like some guys have been experiencing problems.

Please post your problems.

For all Mweb users and therefore SAIX users try this setting

cache.saix.co.za port 8080.

Looks like local users do experience problems with some international sites, this is not just a MASA problem.
 
Last edited by a moderator:

seank

Kingi Angel
Joined
24 May 2007
Posts
11,995
Reaction score
126
Location
North of Durban and South of Mozambique
Firefox as well as internet explorer. Never had or still have problems when I surf the net, but for some reason I cannot seem to see the pics uploaded with the "Radio" site
 

lanzo

Clarion Angel
Joined
10 Sep 2007
Posts
9,395
Reaction score
26
Location
Centurion
every time i connect to masa the vbulletin msg pops up and ask me to login, this happens when i post a reply to

what should i do, its damn irritating?:(
 

lanzo

Clarion Angel
Joined
10 Sep 2007
Posts
9,395
Reaction score
26
Location
Centurion
Viper gave me this one.

Uninstall Firefox.
The delete all cookies etc from IE yes IE.

Then Install Firefox again.

I hope that was all.
i'm not the best it guy around, what the hell is ie cookie where do i delete it?
 

Shaun

Retired Moderator
Joined
29 Aug 2007
Posts
5,274
Reaction score
15
Location
KZN
Deleting cookiesTo delete all cookies
  1. In Internet Explorer, click the Tools button, and then click Internet Options.
  2. On the General tab, under Browsing history, click Delete.
  3. Click Delete cookies.
  4. When you are prompted to confirm that you want to delete cookies, click Yes.
  5. Click Close, and then click OK.
 
Last edited by a moderator:

lanzo

Clarion Angel
Joined
10 Sep 2007
Posts
9,395
Reaction score
26
Location
Centurion
o.k i did that so what i now need to do is to delete firefox and reinstall it?
 

viper357

Admin
Joined
4 May 2007
Posts
29,844
Reaction score
1,384
Looks like some guys have been experiencing problems.

Please post your problems.

For all Mweb users and therefore SAIX users try this setting

cache.saix.co.za port 8080.

Looks like local users do experience problems with some international sites, this is not just a MASA problem.
Shaun, where did you enter this info, in the router/modem? I've just changed from IS to SAIX and picking up problems now :(
 

Singularity

Hmmm amper!
Joined
3 Apr 2008
Posts
2,496
Reaction score
33
Location
Potch/Centurion/Brooklyn
the live feed also doesnt seem to be working for the past few days. have to refresh before it shows new posts etc. Hmmm any thing that could be wrong on my side ?
 

goodisor

Clownfish
Joined
9 Feb 2008
Posts
1,062
Reaction score
2
Location
Empangeni
the live feed also doesnt seem to be working for the past few days. have to refresh before it shows new posts etc. Hmmm any thing that could be wrong on my side ?
Howdie Singularity.I had a similar problem Shaun suggested I move to Firefox as a browser and it set everything right.Haven't had a problem since;)
 

keyaam

Yellow Tang
Joined
28 Jul 2008
Posts
2,502
Reaction score
16
Location
Cape Town
The problem I have is IE. It does not load all the pics but my other browsers do. I believe in having more than one browser. So far MASA is best with Firefox and chrome. Never had problems
 

Warr7207

Moorish Idol
Joined
28 Dec 2007
Posts
12,781
Reaction score
31
Location
JHB
I am having a weird one, maybe you IT gurus, can help out. If I run MASA on firefox, it randomly shutsdown. If I run it on IE, no prob.

It also only happens on my home PC not at work.

Boths PC are running the lastest version of Firefox
 

Similar threads


Top