Help?

Discussion in 'General Discussions and Advice' started by Storm, 15 Jul 2008.

  1. Storm

    Storm

    Joined:
    1 Apr 2008
    Posts:
    722
    Likes Received:
    5
    Location:
    East London
    URL: Marine Aquariums South Africa

    ?

    PS: If this is in the wrong place please move.
     
  2. Guest




  3. Shaun

    Shaun Retired Moderator

    Joined:
    29 Aug 2007
    Posts:
    5,274
    Likes Received:
    15
    Location:
    KZN
  4. OP
    Storm

    Storm

    Joined:
    1 Apr 2008
    Posts:
    722
    Likes Received:
    5
    Location:
    East London
    That's him yup.
     
  5. Shaun

    Shaun Retired Moderator

    Joined:
    29 Aug 2007
    Posts:
    5,274
    Likes Received:
    15
    Location:
    KZN
    Yesterday some of us had problem with browsing the web some pages did not open, but that turned out to be MWEB or Telkom.

    Does it say that all the time? or is it intermittent.
     
  6. OP
    Storm

    Storm

    Joined:
    1 Apr 2008
    Posts:
    722
    Likes Received:
    5
    Location:
    East London
    Started this morning, its continues, cant view the home page while logged in. Gotta log out first.
     
  7. Shaun

    Shaun Retired Moderator

    Joined:
    29 Aug 2007
    Posts:
    5,274
    Likes Received:
    15
    Location:
    KZN
    I have reported it, so hang on. Think Viper is still asleep.

    Witch browser are you using. Try Clear your history, cookies passwords etc.
     
  8. OP
    Storm

    Storm

    Joined:
    1 Apr 2008
    Posts:
    722
    Likes Received:
    5
    Location:
    East London
    Cleared everything, the same. Browser is FireFox 3.0. Tried Internet Explorer aswell, same thing.
     
  9. Mekaeel

    Mekaeel Moderator

    Joined:
    8 May 2007
    Posts:
    24,226
    Likes Received:
    128
    Location:
    Point Waterfront Durban
    I was also experiencing the same problem yesterday, happened twice to me.
     
  10. Al

    Al

    Joined:
    23 May 2008
    Posts:
    403
    Likes Received:
    1
    Location:
    Cape Town
    Hi guy's,

    Just happened to me now. Same error message.
     
  11. Shaun

    Shaun Retired Moderator

    Joined:
    29 Aug 2007
    Posts:
    5,274
    Likes Received:
    15
    Location:
    KZN
    Who are you guys with, your service provider.
     
  12. Al

    Al

    Joined:
    23 May 2008
    Posts:
    403
    Likes Received:
    1
    Location:
    Cape Town
    Im at work :) never had any issue's before.
     
  13. viper357

    viper357 Admin MASA Contributor

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    28,753
    Likes Received:
    1,015
    The problem has been resolved, no fault of your's, all our fault ;)
     
  14. OP
    Storm

    Storm

    Joined:
    1 Apr 2008
    Posts:
    722
    Likes Received:
    5
    Location:
    East London
    Yea fixed now thanks, "Wonders which admin broke his account" *whistles* :whistling:
     
  15. viper357

    viper357 Admin MASA Contributor

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    28,753
    Likes Received:
    1,015
    yeah yeah :tt2:
     
  16. Mike

    Mike Retired Moderator

    Joined:
    12 May 2007
    Posts:
    7,859
    Likes Received:
    30
    Location:
    the Motherland
    your fault you mean, us lowly mods don't got them buttons:razz:
     
  17. Pete

    Pete

    Joined:
    3 Apr 2008
    Posts:
    1,204
    Likes Received:
    9
    Location:
    Under the sea
    Thanks guys also had the problem but sorted now:) :thumbup: :biggrin: :1: :slayer:
     
  18. Shaun

    Shaun Retired Moderator

    Joined:
    29 Aug 2007
    Posts:
    5,274
    Likes Received:
    15
    Location:
    KZN
    I am innocent.:angelsad2:
     
  19. christiaan

    christiaan

    Joined:
    6 Jul 2008
    Posts:
    513
    Likes Received:
    2
    Location:
    Pretoria
    just got the same thing
     
  20. Alan

    Alan Admin

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    5,974
    Likes Received:
    120
    Location:
    KZN
    Every time we get new mods they seem to break something.
     
  21. Shaun

    Shaun Retired Moderator

    Joined:
    29 Aug 2007
    Posts:
    5,274
    Likes Received:
    15
    Location:
    KZN
    :005::005::005:

    Strange how Admin always blame the new guys.
    I wonder who has been changing things.:whistling:
     

Recent Posts

Loading...
Similar Threads - Help Forum Date
Guys help T5s Lighting Saturday at 15:11
Sump Designs HELP/INPUT General Discussions and Advice Friday at 06:35
RSM Cabinet "Disassembly" - HELP needed RSM Red Sea Max tanks Tuesday at 17:47
Dosing Help Water Parameters and Additives 12 Jul 2017
Help: Black foam on Red Sea Cabinets or similar General Discussions and Advice 12 Jul 2017
Help guys grass looking algae Nuisance Algae 11 Jul 2017
Help- scratch on new tank Anything DIY Related 9 Jul 2017