First Marine Setup


Joined
13 Jan 2016
Posts
442
Reaction score
184
Location
Jeffreys Bay
That star is long gone. Tank was not even cycled properly when it was put in. I knew nothing when I started!
 
Joined
13 Jan 2016
Posts
442
Reaction score
184
Location
Jeffreys Bay
Some top down shots. Had some issues with a couple of zoas just melting for no reason. Lost two different small colonies. Also lost my torch after being gone for a weekend. Not sure what happened.

b1bebe5b6f6588585a25ab0f4e239b67.jpg


f5646c5168c845664d74bcdb96ce932d.jpg

95be2236fc7f0a936d665cdcdeafaf1b.jpg
 
Joined
13 Jan 2016
Posts
442
Reaction score
184
Location
Jeffreys Bay
Getting the hang of sps now. Red planet frag doing great. Started asa little broken off piece.


Tenuis growing well. Even made a couple of frags already!




Left of tank


Right side


IMG_7815.JPG
 
Joined
13 Jan 2016
Posts
442
Reaction score
184
Location
Jeffreys Bay
3 baby cardinals also made it through to my sump over the weekend and I put them in my refugium and been doing well. Haven't fed anything additional. Will see if they survive on the pod population. They are constantly hunting. Been too busy to get to PE to get some brine shrimp eggs.

Excuse the cyano in the fuge. Been battling with it for the past two months, but luckily only down there and not the tank.
 
Last edited:
Joined
13 Jan 2016
Posts
442
Reaction score
184
Location
Jeffreys Bay
Bangaii babies are doing great in the fuge! Haven't added any other food and they look nice and fat!

It's been a long time since I added a new coral, close to 2 months! So here is today's addition.

 
Last edited:
Top Bottom