error, report to admin

Discussion in 'Forum Suggestions and Feedback' started by dallasg, 27 Dec 2010.

  1. dallasg

    dallasg Moderator MASA Contributor

    Joined:
    14 Dec 2008
    Posts:
    16,771
    Likes Received:
    582
    Location:
    Sandton
    I get this when marking posts read at the bottom in the masa mobile theme

    MASA Mobile

    Home New posts User CP

    vBulletin Message

    Your submission could not be processed because a security token was invalid.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
    Posted via Mobile Device
     
  2. AdS Guest




    to hide all adverts.
  3. Nemos Janitor

    Nemos Janitor

    Joined:
    7 Feb 2009
    Posts:
    8,384
    Likes Received:
    286
    Location:
    Joe's Mountain
    I got that many months ago. Dean fixed it. Think I had to clear cesh or something.
     
  4. viper357

    viper357 Admin MASA Contributor

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    27,990
    Likes Received:
    782
    Fixed, thanks for letting me know.
     
  5. dallasg

    dallasg Thread Starter Moderator MASA Contributor

    Joined:
    14 Dec 2008
    Posts:
    16,771
    Likes Received:
    582
    Location:
    Sandton
    thanks
     
  6. dallasg

    dallasg Thread Starter Moderator MASA Contributor

    Joined:
    14 Dec 2008
    Posts:
    16,771
    Likes Received:
    582
    Location:
    Sandton
    I am still getting the same issue on my blackberry
    Posted via Mobile Device
     
  7. Manic

    Manic Moderator

    Joined:
    12 Mar 2009
    Posts:
    3,313
    Likes Received:
    58
    Location:
    Johannesburg, Edenvale
    What lesson have you learned from this?

    Buy an iPhone.
     
  8. dallasg

    dallasg Thread Starter Moderator MASA Contributor

    Joined:
    14 Dec 2008
    Posts:
    16,771
    Likes Received:
    582
    Location:
    Sandton
    Iphones out of stock
    Posted via Mobile Device
     
  9. viper357

    viper357 Admin MASA Contributor

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    27,990
    Likes Received:
    782
    Ah hell, I reverted the template as I was making some changes and forgot about that, sorry bud, will fix it again.

    :lol::lol: :thumbup::thumbup::thumbup:
     
  10. poiromaniax

    poiromaniax MASA Contributor

    Joined:
    12 Aug 2008
    Posts:
    1,787
    Likes Received:
    14
    Location:
    Norwood, JHB
    Call me tomorrow, I will sort you out ;)
     
  11. viper357

    viper357 Admin MASA Contributor

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    27,990
    Likes Received:
    782
    Done, clear the cache on your doorstop, I mean blackberry.:p
     
  12. dallasg

    dallasg Thread Starter Moderator MASA Contributor

    Joined:
    14 Dec 2008
    Posts:
    16,771
    Likes Received:
    582
    Location:
    Sandton
    Still not working
    Posted via Mobile Device
     
  13. lIghty

    lIghty

    Joined:
    3 Nov 2007
    Posts:
    5,053
    Likes Received:
    52
    Location:
    Westville, Durban

    :lol::lol::lol: Can't wait to get my Iphone 4 32Gb:thumbup:
     
  14. viper357

    viper357 Admin MASA Contributor

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    27,990
    Likes Received:
    782
    It has to work, the template has been fixed, I tested it and it worked fine for me, is there a way you can clear the cache or the memory on your phone? If the template is cached then it won't pick up the changes.
     
  15. Nemos Janitor

    Nemos Janitor

    Joined:
    7 Feb 2009
    Posts:
    8,384
    Likes Received:
    286
    Location:
    Joe's Mountain
    I got a iPhone. Love it when it works. Will i upgrade to the "4" :lol::lol::lol:

    Unfortunately it looses signal when my BB does not. It jams. It takes for ever to download mails. But it is still cool.

    Next week going to upgrade to a BB torch and keep the iPhone as a iPod:whistling:
     
  16. dallasg

    dallasg Thread Starter Moderator MASA Contributor

    Joined:
    14 Dec 2008
    Posts:
    16,771
    Likes Received:
    582
    Location:
    Sandton
    Other than it being a crap-berry, I still have this issue
    Posted via Mobile Device
     
  17. viper357

    viper357 Admin MASA Contributor

    Joined:
    4 May 2007
    Posts:
    27,990
    Likes Received:
    782
    It's working fine on my side Dallas, your phone must have somehow cached the template somewhere, when you're next on a pc, go to the mobile skin and try it from there, see if it works, if it does then it's definitely your phone's cache or maybe it stores temporary internet files that need to be deleted, I dunno, I'm shooting in the dark here. :p
     
  18. Tobes

    Tobes Retired Moderator

    Joined:
    30 Nov 2007
    Posts:
    9,482
    Likes Received:
    118
    Location:
    A Beautiful place!
    No no, we don't want to know that :whistling:
     
Recent Posts

Loading...
Similar Threads - error report admin Forum Date
Error for messages Forum Suggestions and Feedback 3 Jun 2016
Error posting in the for sale section Beginner Discussions 12 Apr 2013
typing error from sams SAMS Aquarium 4 Aug 2012
Error When Clicking om Marine Aquarium Sa logo General Discussions and Advice 15 Jul 2012
Camera lens error Photography 10 Feb 2011
Green Terrors Fresh Water Tanks Discussion 20 Apr 2010
Comedy errors General Discussions and Advice 18 Apr 2010