Error 633 Problem - Please help

Discussion in 'Technology' started by lIghty, 2 Jun 2009.

  1. lIghty

    lIghty

    Joined:
    3 Nov 2007
    Posts:
    5,053
    Likes Received:
    52
    Location:
    Westville, Durban
    Hi All

    My anti virus found a virus and cleaned it up, so I use my 3G modem to download the lastest updates for it, restarted the laptop and ran the scan again with the up date, found the same virus (which symantec says was a Very Low Risk) and cleaned it, I restarted again and ran the scan just to be sure, it came back clean, but now my 3G modem won't work, re installed the software and retarted, just keeps coming up with the same message Error 633.

    Running XP.

    PLEASE HELP
     
  2. AdS Guest




    to hide all adverts.
  3. brentnorm

    brentnorm

    Joined:
    6 Dec 2007
    Posts:
    2,198
    Likes Received:
    11
    Location:
    Cape Town
    The modem is actually in use - make sure you don't have other applications that are using the modem. Applications that can use the modem include fax software, terminal software (like HyperTerminal), as well as voice software including software that can make your modem an answering machine or speakerphone.
     
  4. keyaam

    keyaam

    Joined:
    28 Jul 2008
    Posts:
    2,502
    Likes Received:
    16
    Location:
    Cape Town
Recent Posts

Loading...
Similar Threads - Error Problem Please Forum Date
Webpage download error problem Forum Suggestions and Feedback 3 Dec 2008
Error for messages Forum Suggestions and Feedback 3 Jun 2016
Error posting in the for sale section Beginner Discussions 12 Apr 2013
typing error from sams SAMS Aquarium 4 Aug 2012
Error When Clicking om Marine Aquarium Sa logo General Discussions and Advice 15 Jul 2012
Camera lens error Photography 10 Feb 2011
error, report to admin Forum Suggestions and Feedback 27 Dec 2010