[SOLD] Aquaray 30watt LED tile for sale Cape Town

Discussion in 'Hardware For Sale/Swap' started by Jason, 17 Sep 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jason

    Jason

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    I only used it for 2 months. This is the 60/40 unit, 6 blue and 4 white 20000k 30watt unit. Aquabeam Untima 1500 NP



    Reason for sale is im cutting down on electricity and keeping my 60watt Maxspect unit.



    Unit is less than 2 years old and @Parraman can back me up on this as i bought this unit from him and he barely used it.



    Collection only as i really dont have time to ship.



    R2000 onco



    Thanks

    ---------- Post added at 20:51 PM ---------- Previous post was at 20:50 PM ----------

    Cant seem to upload any pics via Tapatalk, will do it first thing in the morning...
     
    Last edited by a moderator: 26 Nov 2015
  2. AdS Guest




    to hide all adverts.
  3. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    Last edited: 18 Sep 2014
  4. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    [​IMG]
     
  5. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    Pics running on my Boyu Tank

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    ---------- Post added at 13:50 PM ---------- Previous post was at 13:49 PM ----------

    [​IMG]
     
  6. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    Bump
     
  7. samier

    samier

    Joined:
    26 Feb 2010
    Posts:
    68
    Likes Received:
    0
    Location:
    JHB
    Why u selling?
    What's the actual size of it and can u show me how it fits in the hood of the boyu.
    Thanks
     
  8. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    I got a Maxspect unit for the cube. I used both lights and the Aquaray is not necessary anymore and would rather sell.



    I used silicone on the corners of the unit and siliconed it to the clear cover on the inside.



    Unfortunately i did not take any pics installed into my lid but im willing to assist.
     
  9. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    I dont have the exact dimentions now but its around 20cmx20cm, think the link i gave will have it but cant seem to open via my phone now
     
  10. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    Just to ad theres not silicone on the unit as i just pealed it off. Unit still looks like new...
     
  11. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    This is the unit running on my Cube

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  12. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    Im open to offers as i really need to sell this unit.
     
  13. Toffees

    Toffees

    Joined:
    22 Nov 2010
    Posts:
    680
    Likes Received:
    6
    Location:
    Muizenberg Cape Town
    What's the max depth penetration of the lights?
     
  14. Fred d

    Fred d

    Joined:
    10 Aug 2012
    Posts:
    1,103
    Likes Received:
    15
    Location:
    cape town
    These are premium lights guys . Im almost sure he is taking a loss on this unit
     
  15. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    These units where used on a 600 depth tank that was sps and lps dominate

    My cube is 500mm deep and i had sps on the substrate coloring up and had a few growth tips...

    What depth you plan on using it?
     
  16. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    Thanks Fred d, they are around 4k new... :m86:
     
  17. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    If im not mistaken @Parraman has one on a 700mm deep tank with corals on the substrate thats thriving
     
    Last edited by a moderator: 26 Nov 2015
  18. Toffees

    Toffees

    Joined:
    22 Nov 2010
    Posts:
    680
    Likes Received:
    6
    Location:
    Muizenberg Cape Town
    Depth is 650 but my tank is 1220mm long and 650mm in wifth.
     
  19. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    Your tank is way to long for one unit, you would need 3 if you plan on keeping sps corals, softies and lps would be fine with 2 of these units...

    My cube is 500x500x500 and it covered every spot perfect but 1.2 is just to big for one unit...
     
  20. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    Price Update

    I really need to sell this unit as a need to buy something urgent.

    R1600 not neg! This is a steal for this price considering the unit cost around 4k new!
     
  21. Jason

    Jason Thread Starter

    Joined:
    13 Feb 2008
    Posts:
    1,381
    Likes Received:
    51
    Location:
    Cape Town
    Bump
     
Recent Posts

Thread Status:
Not open for further replies.