Aqua Beauty 105w

Joined
15 Oct 2015
Posts
332
Reaction score
11
Location
Gauteng
Hi Guys

Can someone please advice. I have an AquaBeauty 105w LED lighting unit. Didnt come with a remote, for some reason last night it reset. Now the time is all wrong and my timing reset. For some reason now the menu key on the light doesnt seem to work, so i cannot set the time or do anything. Can someone please advice were i would be able to get it repaired or possibly buy a remote for it in Gauteng. Thanks.
 
Joined
14 Jun 2015
Posts
975
Reaction score
407
Location
Durban
Menu key not working........assuming its the same as the 140w you've taken the lock off 1st?
Should be no "L" showing on the lcd
 
Last edited:
Joined
15 Oct 2015
Posts
332
Reaction score
11
Location
Gauteng
Hi, thanks for the reply. All operate exactly the same. I stripped the light down and found the problem. The menu and esc buttons had some corrosin on the tracks at the back of the keyboard. Stripped the keypad and soldiered the tracks. Seems to be working fine now.
 
Joined
14 Jun 2015
Posts
975
Reaction score
407
Location
Durban
ok good you got it sorted.....If you have anymore troubles i do have a 140 i'm not using,haven't decided if i'm keeping it or selling it but i have it.
 

mwjust69

Man I love this Hobby !!!! Patience is key
Joined
16 Oct 2014
Posts
187
Reaction score
18
Location
Alberton
I have an extra remote you can buy R 350
 

mwjust69

Man I love this Hobby !!!! Patience is key
Joined
16 Oct 2014
Posts
187
Reaction score
18
Location
Alberton
ok good you got it sorted.....If you have anymore troubles i do have a 140 i'm not using,haven't decided if i'm keeping it or selling it but i have it.
how much do you want for your 140w aqua beauty?
 

Similar threads


Top